vrijdag, november 11, 2005

Welkomstwoord

Wij wensen allen welkom die hier op deze pagina’s terecht komen en hopen dat zij geïnspireerd mogen geraken om verder de Bijbel ter hand te nemen en zelf op onderzoek te gaan wat er in de Heilige Schrift werkelijk staat.

Sommige mensen denken dadelijk aan Jehovah Getuigen als zij Christenen Gods Naam horen noemen of horen dat deze Bijbelonderzoekers zijn. U mag er gerust op aan dat er gelukkig nog andere Christenen zijn die Gods Naam kennen en loven. Alsook zijn er ernstige Bijbelonderzoekers of Bijbelvorsers die niet behoren tot de Getuigen van Jehovah en ook niet volledig het zelfde denken als de Bijbelstudenten of Biblestudents.

Niet erg bekwaam in het moderne electronische verkeer, tracht ondergetekende hier toch een poging te doen om contacten te leggen en samen op onderzoek te gaan naar het Woord van God.

Dit platform maakt onderdeel uit van praatgroepen voor in de Heilige Schrift en voor God geïnteresseerden.

Deze groep brengt naast algemeen kerkelijke informatie gedachten over volgens de Christadelphians of Broeders en Zusters in Christus. > http://www.broedersinchristus.nl/.

+ Open vraag en informatie plaats (Internationaal vanuit België): Praatplatform: http://groups.msn.com/BroedersenZustersinChristus/messages.msnw Ook kan u terecht op http://spaces.msn.com/members/Christadelphians. Wacht niet tot morgen. Schrijf je vandaag nog in en durf vragen te stellen om verder over de antwoorden na te denken.

Hopelijk kunnen wij langs deze weg ook Nederlandstaligen bereiken die geïnteresseerd zijn in de Bijbel.

Met dank voor uw aandacht,
Marcus Ampe

Geen opmerkingen: