zondag, juni 12, 2011

Beëindiging publikaties op dit Blog

Wegens de onvoldoende bezoekers en te weinig reacties, hebben wij anno 2011 besloten dit Blog op te geven. Tijdelijk laten wij het nog op het net aanwezig, omdat er bepaalde websites nog naar hier aanwezige pagina's verwijzen.

De teksten zullen worden getransfereerd naar de WordPress Blogs van ondermeer de Bijbelestudenten en de Christadelphians, waar zij ook zullen ge-update worden.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Tja je moet ook zelf bij anderen reageren wil je een beetje bezoeker scoren. Her bezoekersaantal komt je niet zomaar aanwaaien maar moet net als in het normale leven verdiend worden.

Marcus Ampe zei

Beste Clint, indien u meerdere blogs zou bekijken zou u kunnen zien dat wij ons iedere dag bezig houden met te reageren op meerdere blogs. Er zijn zelfs artikelen op andere blogs waarnaar wij verwijzen. Op WordPress laten wij ze zelfs vermelden. Kijk maar naar:
http://broedersinchristus.wordpress.com/
en
http://christadelphians.wordpress.com/

Marcus Ampe zei

De voregere Multiply artikelen van bijbelonderzoekers en Christadelphians kan u nu samengebracht vinden op het nieuwe Christadelphian World > http://christadelphianworld.blogspot.be/
Ook daar zullen nog nieuwe artikelen aangevuld worden.